Ο Σέρχιο Ρίκο σε συνέντευξή του μίλησε για το πόσο του έχει λείψει το άθλημά του και το πόσο πολύ θέλει να νιώσει ξανά ποδοσφαιριστής.

Ο Σέρχιο Ρίκο σε συνέντευξή του μίλησε για το πόσο του έχει λείψει το άθλημά του και το πόσο πολύ θέλει να νιώσει ξανά ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρχιο Ρίκο:

«Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα από αυτό το ατύχημα και τις 22 μέρες μου σε κώμα, ούτε από τις μέρες που σταδιακά με ξυπνούσαν από το κώμα. Όταν ξύπνησα, είδα δίπλα μου τη γυναίκα μου και τη μητέρα μου.

Οι δικοί μου άνθρωποι ήταν αυτοί που πέρασαν πιο δύσκολα αυτό το διάστημα, γιατί εγώ δεν είχα τις αισθήσεις μου. Έχασα 20 κιλά. Ζύγιζα 92 κιλά πριν το ατύχημα και έφτασα στα 73. Τώρα έχω γίνει πάλι 88.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ανυπομονώ να μου δώσουν οι γιατροί το ελεύθερο για να κάνω περισσότερες δραστηριότητες, γιατί νιώθω καλά. Θέλω να επιστρέψω ξανά στη ρουτίνα μου και να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Το αντιμετωπίζω με ηρεμία, γιατί δεν είναι στο χέρι μου.

Αν ήταν, θα έπαιζα ήδη, αλλά πρέπει να ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών γιατί αυτοί μου έσωσαν τη ζωή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!