Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, ήταν αρκετά απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του στο ματς κόντρα στην Βαλένθια.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, ήταν αρκετά απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του στο ματς κόντρα στην Βαλένθια.

«Γενικά σήμερα ήμασταν άτονοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Και η αλήθεια είναι ότι αυτή η ομάδα δεν έχει το επιθετικό ταλέντο να ξεχειλίζει και να βρίσκουμε εύκολα 80 πόντους», ανέφερε ο Κώστας Παπανικολάου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν επιτρέπεται -εγώ πρώτος- να χάνουμε τόσα λέι-απ. Με εμένα, ξαναλέω, πρώτο. Δεν επιτρέπεται στην άμυνά μας, από τη στιγμή που δεν έχουμε το επιθετικό ταλέντο, να αφήνουμε και να επιτρέπουμε την οποιαδήποτε ομάδα -σήμερα τη Βαλένθια- να κάνει το παιχνίδι της τόσο εύκολα και να διαβάζει όλες τις καταστάσεις με τόση άνεση», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!