Ο Γιούργκεν Κλοπ θυμήθηκε το 7-0 της ομάδας του απέναντι στη Γιουνάιτεντ τονίζοντας πως το αποτέλεσμα αυτό θα βοηθήσει τους «κόκκινους διαβόλους».

Η Λίβερπουλ την Κυριακή θα φιλοξενήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Premier League. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση, ενώ την ίδια ώρα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γερμανός τεχνικός προχώρησε σε δηλώσεις και θυμήθηκε το 7-0 της ομάδας του απέναντι στη Γιουνάιτεντ πριν από μερικούς μήνες. Τόνισε πως αυτό θα δώσει κίνητρο στους παίκτες του Έρικ Τεν Χαγκ και πως μπορεί να βοηθήσει τους φιλοξενούμενους να κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Ακόμη, μίλησε για τις δυνατότητες της ομάδας του και τα όσα μπορεί να πετύχει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ:

Για το 7-0 της Λίβερπουλ κόντρα στη Γιουνάιτεντ: «Το 7-0 που γνωρίζαμε εκείνη τη μέρα ήταν ένα περίεργο αποτέλεσμα που συμβαίνει μια φορά στη ζωή σχεδόν. Και αν βοηθάει κάποιον για το επόμενο παιχνίδι, είναι η ομάδα που έχασε 7-0 και όχι η ομάδα που κέρδισε 7-0, αυτό είναι κάτι άλλο. Αν αφαιρέσετε όλα αυτά από την εξίσωση, τότε παίζουμε απλώς ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι εναντίον του αντιπάλου, του ιστορικού αντιπάλου, της Λίβερπουλ, στο Άνφιλντ. Αυτό καθαυτό πρέπει να το κάνει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και αυτό είναι αυτό που θέλω να δω από εμάς: ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Κατανοήστε πραγματικά την κατάσταση και δώστε τα πάντα – αυτό είναι ό,τι χρειάζομαι».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για τις δυνατότητες της ομάδας του: «Ποια είναι η πραγματική δυνατότητα; Είναι αυτό που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή; Ή αυτό που μπορείς να κάνεις σε τρία ή τέσσερα χρόνια εργασίας μαζί; Για αυτό που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή, το είδαμε σε στιγμές. Και είδαμε και τα προβλήματα. Είναι φανερό όταν έχεις μια νέα ομάδα μαζί, και είναι μια νέα ομάδα: νέοι παίκτες και διάφοροι ρόλοι για άλλους παίκτες, έτσι είναι. Είναι πάντα ξεκάθαρο ότι χρειάζεται χρόνος για να βρεις κάποια σταθερότητα, αυτό που μας έλειπε σε στιγμές.

»Αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά στο τέλος, μέχρι στιγμής, κάτι δούλεψε και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Δεν ήμασταν ομάδα σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο ακόμα. Δεν είχαμε ποτέ ένα Δεκέμβριο μαζί, ας το πω έτσι, και ο Δεκέμβριος στο αγγλικό ποδόσφαιρο είναι ο πιο δύσκολος μήνας ποτέ. Και εκεί πρέπει τώρα να δείξουμε πόσο μακριά είμαστε με αυτό. Γνωρίζω όταν στις αρχές Δεκεμβρίου είσαι πρώτος στον πίνακα, οι άνθρωποι αρχίζουν να σκέφτονται διάφορα πράγματα. Εμείς, φυσικά, όχι. Είμαι τουλάχιστον πολύ καιρό στον χώρο ώστε να σημαίνει κάτι για μένα. Είναι καλύτερο από το να είσαι 18ος ή 20ος, αλλά είναι ακόμα απλώς μια θέση για τη στιγμή και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε εξαιρετικά σκληρά, και αυτό είναι πολύ δύσκολο όταν δεν έχεις πραγματικό χρόνο ανάκαμψης, αλλά πρέπει να το κάνεις πάντως».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!