Ο Τζίμι Κάραγκερ τρολάρε τον Γκάρι Νέβιλ θυμίζοντας του το 7-0 ενόψει του αυριανού Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μητέρα των μαχών στην Αγγλία για την 17η αγωνιστική της Premier League. Το ματς αυτό ξυπνάει πολλές αναμνήσεις σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους αλλά και τους παίκτες των δύο ομάδων. Ένας από αυτούς, φυσικά, και ο Τζέιμι Κάραγκερ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η αντιπαλότητα των δύο ομάδων είναι τέτοια, που οι μεν δεν χάνουν ευκαιρία να πειράξουν τους δε. Και ο Κάραγκερ φρόντισε να πικάρει τους «κόκκινους διαβόλους» φορώντας μπλουζάκι με το σκορ της περυσινής αναμέτρησης (7-0) και κάπου εκεί την φάτσα του Γκάρι Νέβιλ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gary Neville (@gneville2)

«Μακάρι να το ζούσα αυτό κάθε μέρα… Όταν το Kop αρχίζει να τραγουδάει, οι ρεντς αρχίζουν να παίζουν», ανέφερε ο Κάραγκερ με τον Γκάρι Νέβιλ να απαντά:

«Η υπεροψία είναι ο σίγουρος δρόμος για την αποτυχία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!