Ακόμα ένα ρεκόρ κατέρριψε ο αειθαλής Κάιλ Χάινς.

Ακόμα ένα ρεκόρ κατέρριψε ο αειθαλής Κάιλ Χάινς. Ο 37χρονος Αμερικανός σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο συνδύασε τη σπουδαία νίκη της ιταλικής ομάδας επί της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία με μία ατομική διάκριση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Χάινς, ο οποίος είναι και πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία της EuroLeague εδώ και λίγους μήνες, μάζεψε πέντε ριμπάουντ (2 επιθετικά 3 αμυντικά) στην αναμέτρηση με της Αρμάνι με τους Καταλανούς, έφθασε τα 1803 ριμπάουντ κι έγινε ο δεύτερος ριμπάουντερ όλων των εποχών στη διοργάνωση, ξεπερνώντας τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φελίπε Ρέγιες (1799).

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Παούλιος Γιανκούνας έχοντας 2010 ριμπάουντ. Τέταρτος είναι ο Γιάννης Μπουρούσης με 1602 ριμπάουντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο