Ζαλγκίρις και Αντρέα Τρινκιέρι είναι κοντά στο να δώσουν τα χέρια μετά και τη νέα ήττα της λιθουανικής ομάδας από τη Παρτίζαν.

Σύμφωνα με τα λιθουανικά μέσα ενημέρωσης, θέμα ημερών ίσως και ωρών είναι η λύση της συνεργασίας της Ζαλγκίρις με τον Κάζις Μακσβίτις ενώ αναφέρουν πως επικρατέστερος διάδοχος είναι ο Αντρέα Τρινκέρι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι είναι το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ζάλγκιρις, αφού τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη θέση που άδειασε στη Φενέρμπαχτσε μετά την αποδέσμευση του Δημήτρη Ιτούδη. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ομάδα του Κάουνας φαίνεται να είχε προσεγγίσει και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους το τελευταίο διάστημα, όμως εκείνος επέλεξε να μην επιστρέψει στην ομάδα που εργάστηκε για πρώτη φορά ως προπονητής και τελικά ανέλαβε τη Φενέρ.

Αν συμβεί αυτό τότε η λιθουανική ομάδα θα γίνει η έκτη ως τώρα στην Ευρωλίγκα που θα αλλάξει προπονητή μετά της Μπασκόνια, Βιλερμπάν, Ερυθρό Αστέρα, Βίρτους και Φενέρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!