Οι δηλώσεις του Ντάνιελ Ποντένσε μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάτσκα Τόπολα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το ευρύ 5-2 επί της Μπάτσκα Τόπολα με τον Ποντένσε να κάνει πράγματα και θαύματα και σήμερα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ πέτυχε δύο γκολ με το πρώτο ειδικά να είναι χάρμα οφθαλμών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά την αναμέτρηση, ο Ποντένσε μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι:

«Δείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι ότι υπήρχε μία μικρή διαφορά στην ποιότητα. Δώσαμε περισσότερα στο γήπεδο, η ομάδα είναι γεμάτη αυτοπειθηση αυτή την στιγμή. Όταν νιώθουμε άνετα στο γήπεδο, αυτό φαίνεται. Δείξαμε πως νιώθουμε άνετα, πως έχουμε σιγουριά. Κάναμε ωραία νίκη και έτσι συνεχίζουμε», ανέφερε συγκεκριμένα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.