Την ελπίδα του πως η πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League θα διαρκέσει για πολύ ακόμα, εξέφρασε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV.

Την ελπίδα του πως η πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League θα διαρκέσει για πολύ ακόμα, εξέφρασε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 20χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε λόγο για… απόλαυση, παίζοντας στη διοργάνωση: «Μου άρεσε πάρα πολύ και θα συνεχίσουμε έτσι. Πραγματικά απόλαυσα αυτά τα 12 παιχνίδια, από τα προκριματικά μέχρι και τη φάση των ομίλων» είπε ο Κωνσταντέλιας και προσέθεσε για τη συνέχεια στην ευρωπαϊκή διοργάνωση: «Παίρνουμε αυτοπεποίθηση, αυτή που χρειαζόμαστε, και συνεχίζουμε στους “16”. Τώρα θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος, όσο αντέξουμε».

Μέχρι τον Μάρτιο, πάντως, υπάρχουν οι υποχρεώσεις σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας, με τον Κωνσταντέλια να τονίζει: «Όλοι οι παίκτες έχουμε αυτοπεποίθηση και σκοράρουν και πολλοί διαφορετικοί παίκτες, οπότε είμαστε πολύ καλά». Κλείνοντας, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον 35χρονο Τάισον, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει μεγάλη αγάπη. Του έχω μεγάλη αγάπη και το διασκεδάζω όταν παίζω μαζί του και παίρνω και από αυτόν πολλά πράγματα. Έχει ζήσει πάρα πολλά κι αυτός στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε τόσο καλά λόγω γλώσσας, αλλά… επικοινωνούμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!