Ο Μάριους Γκριγκόνις μετά το τέλος του αγώνα έκανε δηλώσεις και στάθηκε στην εμφάνιση του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βιλερμπάν.

Ο Λιθουανός γκαρντ μετά το τέλος του αγώνα έκανε δηλώσεις και στάθηκε στην εμφάνιση του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γκριγκόνις:

«Στο πρώτο μέρος βγάλαμε την αντίδραση μας, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τα ίδια λάθη που είχαμε κάνει και σε άλλα παιχνίδια. Ο τρόπος που χάσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, τα λάθη που κάναμε και τα ριμπάουντ που χάσαμε αν τα επαναλάβουμε την άλλη εβδομάδα δεν θα είναι αρκετά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεν είχανε παίκτες στην περιφέρεια να μας μαρκάρουν, βάλαμε και κάποια σουτ, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στο τέλος, έπαιξε εξαιρετική άμυνα και είμαι πολύ χαρούμενος

Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό κόντρα στην Βιλερμπάν, ίσως η ενέργεια του γηπέδου, οι φίλαθλοι, ο τρόπος που πάιζουν άμυνα με διευκολύνει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!