Ο Φάνης Γκέκας ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία του Τηλυκράτη και μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis για την νέα του περιπέτεια στη Super League 2.

Ο Φάνης Γκέκας ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία του Τηλυκράτη και μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis για την νέα του περιπέτεια στη Super League 2. To ντεμπούτο του αναμένεται να γίνει στον αγώνα με το Αιγάλεω την Τρίτη 19/12.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Νομίζω ότι για εμένα είναι ένα σημαντικό βήμα ο Τηλυκράτης, για να μπορέσω να προπονήσω στο μέλλον μία ομάδα που θα αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία. Είχαμε κάποια προβλήματα στην Τουρκία. Είμαι τυχερός που βρέθηκε ο Τηλυκράτης που θα αποτελέσει πλέον ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα μου», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Φάνης Γκέκας.

«Στο ελληνικό ποδόσφαιρο γίνονται πάρα πολλά. Υπάρχουν ομάδες που σου δίνουν την δυνατότητα να δουλέψεις. Και ο Τηλυκράτης είναι μία από αυτές. Θέλω να κερδίσω εμπειρίες στην κατηγορία. Στην Τουρκία δεν ήταν χειρότερα τα πράγματα. Ήταν επαγγελματικά μεν αλλά ήταν πιο δύσκολες οι καταστάσεις», κατέληξε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!