Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι προχώρησε σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις αναφορικά με την απόφαση της Κυβέρνησης για κλειστά γήπεδα αλλά και το μέλλον του.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι προχώρησε σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις αναφορικά με την απόφαση της Κυβέρνησης για κλειστά γήπεδα.

Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του Τριφυλλιού τόνισε ότι κατανοεί τα μέτρα που επιβλήθηκαν από την Κυβέρνηση στους αγώνες της Super League μετά τα κρούσματα βίας, ενώ αναφέρθηκε στη λήξη του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπρινιόλι:

«Αναμφίβολα στο ποδόσφαιρο προκαλεί ζημιά. Αλλά από ανθρώπινης άποψης, θεωρώ ότι είναι η σωστή απόφαση, γιατί συνέβαιναν και συμβαίνουν επεισόδια, που δυστυχώς διαταράσσουν την κανονικότητα των ανθρώπων. Το Κράτος» προσπαθεί να καταστείλει το πρόβλημα με αυστηρές μεθόδους, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.

Απολαμβάνω τη ζωή στην Αθήνα, είναι μία όμορφη πόλη, με κουλτούρα και με υπέροχο παραθαλάσσιο μέτωπο. Η προτεραιότητα μου είναι ο Παναθηναϊκός, θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι με τη φανέλα του. Προς το παρόν, συγκεντρώνομαι στις υποχρεώσεις, η 30η Ιουνίου του 2024 απέχει πολύ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!