Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον σημερινό εντός έδρας αγώνα με την Ελσίνκι.

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στους ομίλους του UEFA Europa Conference League φτάνει στο τέλος του, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Ελσίνκι στο γήπεδο της Τούμπας (Πέμπτη 14/12, 19:45) και να επιθυμεί να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο του την πρωτιά του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Μέσω ανακοίνωσής της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά από τους φίλους της ομάδας να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά, ώστε να είναι και πάλι όλοι μαζί στο πρώτο ματς για τα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

«Η ποδοσφαιρική Ευρώπη τη φετινή σεζόν δεν έχει αποθεώσει μόνο την ομάδα για τα αγωνιστικά επιτεύγματά της. Έχει αποθεώσει και τον κόσμο του “Δικεφάλου”, για την απίθανη ατμόσφαιρα της Τούμπας και τις εκδρομές του σε όλη την Ευρώπη. Αυτά τα μαγικά βράδια που ζήσαμε μέχρι σήμερα στο Conference League, θέλουμε όλοι να συνεχίσουμε να τα απολαμβάνουμε και στα νοκ άουτ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Είναι λοιπόν χρέος μας να προστατέψουμε το σπίτι μας και να διασφαλίσουμε την παρουσία των φιλάθλων μας στις μεγάλες βραδιές που θα έρθουν την άνοιξη. Δεν πετάμε αντικείμενα, δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser, δεν ανάβουμε πυρσούς και βεγγαλικά, δεν σηκώνουμε πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Η ψυχή και η φωνή μας αρκούν!

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:45. Τα εισιτήρια του αγώνα συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά μέσω διαδικτύου, ενώ τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα του αγώνα για παραλαβή ηλεκτρονικών εισιτηρίων ή εισιτηρίων διαρκείας.

Στηρίζουμε την ομάδα μας για 90 λεπτά! Σας περιμένουμε…».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!