Οι δηλώσεις του προπονητή της Μπάτσκα Τόπολα, Ζάρκο Λάζετιτς ενόψει της αναμέτρησης στο άδειο Καραϊσκάκης.

Στην αποφασιστικότητα που θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες του στον αυριανό (14/12, 22:00) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, στάθηκε ο προπονητής της Μπάτσκα Τόπολα, Ζάρκο Λάζετιτς, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου.

«Ήρθαμε για μια αναμέτρη ο προπονητής της Μπάτσκα Τόπολα, Ζάρκο Λάζετιτς ση που θα είναι ανταγωνιστική καθώς κρίνεται μία πρόκριση. Έχουμε μεγάλο κίνητρο, γνωρίζουμε πόσο μεγάλος και ιστορικός είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο, όπως και το γεγονός ότι φυσικά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί» τόνισε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε για το γεγονός πως ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών:

«Είναι απώλεια γενικώς για το ποδόσφαιρο. Είναι μεγάλη συζήτηση εάν αποτελεί πλεονέκτημα ή όχι για εμάς. Θέλαμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο, σε μία τέτοια ατμόσφαιρα σαν κι αυτή που δημιουργείται στο γήπεδο του Ολυμπιακό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θεωρούσαμε ότι η παρουσία του κόσμου θα μας έδινε μεγαλύτερο κουράγιο. Θα φανεί σαν ένα φιλικό ματς, ενώ δεν είναι έτσι. Κρίνει μία πρόκριση. Δεν είναι πλεονέκτημα ούτε για εμάς ούτε για τον Ολυμπιακό».

Και κατέληξε: «Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αυτός είναι ο στόχος, Είναι πολύ δύσκολο, όπως και με την Παρτιζάν και στο ματς με τον Ολυμπιακό, είμαστε ικανοί να νικήσουμε. Είναι τεράστιο όνομα ο Ολυμπιακός στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη, όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε…».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!