Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ με 3-1 και αποχαιρέτησε την Ευρώπη αφού με την ήττα της αυτή «έπεσε» στην 4η θέση του ομίλου της. 

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ με 3-1 και αποχαιρέτησε την Ευρώπη αφού με την ήττα της αυτή «έπεσε» στην 4η θέση του ομίλου της. 

Άγιαξ-ΑΕΚ το 1-0

Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά για τον Άγιαξ και ο Άκπομ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 
Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Άγιαξ-ΑΕΚ το 1-1
Εκτέλεση φάουλ του Ελίασον από τα δεξιά, ο Γκαρσία με δύσκολο γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Άγιαξ-ΑΕΚ το 2-1

Ο Άγιαξ ανέκτησε το προβάδισμα στο σκορ. Ο Χάτο πήρε μια κόντρα από τον Σιμάνσκι και έστρωσε στον Τέιλορ, ο οποίος με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 
Άγιαξ-ΑΕΚ το 3-1

Νέα ολέθριο λάθος του Αθανασιάδη και 3-1 ο Άγιαξ. Ο Μάρτα βρήκε κάθετα τον Άκπομ και αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Αθανασιάδης δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα και φέρει τεράστιο μερίδιο ευθύνης.

 
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!