Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ ανέφερε πως ο Στίβεν Μπερχβάιν δεν θα αγωνιστεί στην αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Χωρίς τους Στίβεν Μπερχάους και τον Στίβεν Μπερχβάιν θα αντιμετωπίσει αύριο (14/12-22:00) ο Άγιαξ την ΑΕΚ στον καθοριστικό αγώνα του Europa League, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Τζον Φαν’τ Σχιπ

Ο Μπερχάους θα απουσιάσει λόγω της κόκκινης κάρτας του κόντρα στην Μαρσέιγ, ενώ ο Μπερχβάιν δεν είναι διαθέσιμος λόγω τραυματισμού. Αντίθετα μπορεί να αγωνιστεί ο Μπράιαν Μπρομπέι.

«Ο Μπράιαν παλεύει με μικρά προβλήματα τις τελευταίες εβδομάδες», είπε ο Τζον Φαν’τ Σχιπ μιλώντας σήμερα (13/12) στους δημοσιογράφους. «Έχει κάνει προπόνηση και ο Μπράιαν μπορεί να παίξει αύριο. Η απουσία των δύο παικτών, Μπερχάους και Μπερχβάιν, είναι σημαντική. Είναι και οι δύο μεγάλης αξίας. Λόγω εμπειρίας, αλλά και επειδή και είναι παίκτες που συμμετέχουν στο επιθετικό παιχνίδι μας. Θα είναι διαφορετικά αύριο, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε», τόνισε ο Ολλανδός προπονητής του Άγιαξ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι καθήκον μας ως Άγιαξ να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Το να συνεχίσουμε να παίζουμε στην Ευρώπη είναι κάτι που θέλουμε επίσης, θα ήταν υπέροχο να λειτουργήσει».

Ο Ντεβίν Ρενς εκπροσώπησε τους παίκτες του Άγιαξ στη συνέντευξη Τύπου, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τζον Φαν’τ Σχιπ στα πέντε τελευταία ματς. «Συνειδητοποιώ ότι θα μείνουμε εκτός Ευρώπης αν χάσουμε. Καταλαβαίνω ότι όλοι θέλουν να παίξουν στο Champions League», είπε ο Ρενς.

«Ξέρουμε από πού ερχόμαστε. Είναι σημαντικό να ανταγωνιστούμε τώρα για το Conference League και να το πετύχουμε». Ο Άγιαξ έχει μόλις 2 βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές, η ΑΕΚ είναι στους 4 βαθμούς. Μόνο με νίκη ο Άγιαξ θα είναι στην τρίτη θέση και θα εξασφαλίσει συνέχεια στα play-offs νοκ άουτ του Conference League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!