Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τετάρτης (13/12) την προετοιμασία του, με τον Φίλιπ Τζούρισιτς να μένει ξανά εκτός προγράμματος.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τετάρτης (13/12) την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (14/12, 19:45) αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα, για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Europa League, με τον Φίλιπ Τζούρισιτς να μένει ξανά εκτός προγράμματος.

Ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός έκανε ξανά θεραπεία λόγω οιδήματος στη γάμπα κι αποκλείστηκε απ’ την αποστολή του παιχνιδιού με την ισραηλινή ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ένα 24ωρο πριν τον «τελικό» με την ισραηλινή ομάδα, με «έπαθλο» την τρίτη θέση στον 6ο όμιλο οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής κι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Στο τέλος, ένα γκρουπ εξασκήθηκε στα τελειώματα. Τζούρισιτς

Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ- Μπράουν, Μάγκνουσον, ενώ την αποστολή των «πράσινων» συγκροτούν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Σιδεράς, Αράο, Τσέριν, Ρουμπέν, Βιλένα, Παλάσιος, Αϊτόρ, Μαντσίνι, Σπόραρ, Ιωαννίδης, Μπιλάλ και Προδρομίτης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!