Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Mozzart Sport», οι διοικούντες την Μπάτσκα Τόπολα απαιτούν «να επιτραπεί η είσοδος στους 130 φιλάθλους της, γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν θα αγωνιστούν».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Mozzart Sport», οι διοικούντες την Μπάτσκα Τόπολα «είναι εξαγριωμένοι από την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να απαγορεύσει την παρουσία φιλάθλων στην αυριανή “μάχη” με τον Ολυμπιακό, για το Europa League και απαιτούν να επιτραπεί η είσοδος στους 130 φιλάθλους της, γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν θα αγωνιστούν». Μάλιστα έχουν ενημερώσει και την UEFA για τις… προθέσεις τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι Σέρβοι, πάντως, ελπίζουν σε ανταπόκριση των ελληνικών αρχών, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η Μπάτσκα Τόπολα θα απωλέσει «περίπου 100.000 ευρώ που δαπανήθηκαν για την ενοικίαση τσάρτερ και προπληρωμένου δωματίου ξενοδοχείου».

Υπενθυμίζεται ότι η έκβαση της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τόπολα θα κρίνει και την τρίτη ομάδα που θα συνεχίσει στα play off εισόδου στους «16» του Conference League, με τους «ερυθρόλευκους» να χρειάζονται ακόμη και την ισοπαλία για προκριθούν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!