Ανακατατάξεις φαίνεται πως θα λάβουν χώρα στη Φενέρμπαχτσε καθώς ο Σύλλογος σκέφτεται την απομάκρυνση του Δημήτρη Ιτούδη.

Δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο τουρκικός σύλλογος δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας και η ήττα από την Αναντολού Εφές ήταν το… κερασάκι στην τούρτα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πλέον, ο τουρκικός σύλλογος στρέφεται στην περίπτωση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ακόμα, το όνομα του Αντρέα Τρινκιέρι είναι επίσης στη λίστα.

Η Φενέρμπαχτσε έχει ρεκόρ 6-7 και βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας στην EuroLeague, ενώ στο τουρκικό πρωτάθλημα μετράει 8 νίκες και 3 ήττες, που τη φέρνει σε ισοβαθμία με τις Καρσίγιακα – Μπεσίκτας και πίσω από την πρωτοπόρο Εφές που έχει 10-1.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Δημήτρης Ιτούδης