Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την αναμέτρηση με την Βιλερμπάν καθώς και για τους Μάριους Γκριγκόνις και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Εργκίν Αταμάν αναχώρησε μαζί με τους παίκτες του για τη Γαλλία όπου θα αντιμετωπίσουν τη Βιλερμπάν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στη Euroleague.

Στο πλαίσιο αυτό μίλησε για το συγκεκριμένο ματς, την κατάσταση των Μάριους Γκριγκόνις και Χουάντσο Ερναγκόμεθ ενώ υποστήριξε πως η ομάδα χρειάζεται να παίρνει καλύτερες αποφάσεις στο τέλος των αγώνων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα ο Αταμάν είπε:

«Αυτή είναι η Euroleague, Κάποιες φορές θα βρεις σερί νικών και κάποιες άλλες ηττών. Οπότε δεν κοιτάμε το τι συνέβη στα τελευταία παιχνίδια. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι σε αυτή τη διοργάνωση. Ίσως η Βιλερμπάν να μην είναι σε μία καλή βαθμολογική θέση, αλλά είναι επικίνδυνη ομάδα. Εκτός από το τελευταίο παιχνίδι με τη Βαλένθια, σε κάθε αγώνα ηττήθηκαν στην τελευταία κατοχή. Θα είναι δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι, διότι θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες.

Αρχικά θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στο πως τελειώνουμε τα παιχνίδια. Σε πολλά παιχνίδια χάσαμε στα τελευταία λεπτά, οπότε πρέπει να ελέγχουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού σε αυτό το σημείο του αγώνα. Σίγουρα πρέπει να παίξουμε καλά αμυντικά, γιατί επιθετικά έχουμε την ποιότητα να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα και προσεκτικοί σε κατάσταση 1vs1.

Ο Γρκιγκόνις δεν προπονήθηκε τις τελευταίες τρεις με τέσσερις ημέρες, όμως θα το επιχειρήσουμε σήμερα στη Γαλλία. Ελπίζουμε να μπορέσει να παίξει, γιατί σίγουρα χρειαζόμαστε την ποιότητα του, καθώς σε αυτή τη θέση δεν έχουμε πολλές εναλλακτικές με έμπειρα πρόσωπα

Είναι πολύ σημαντικό που επιστρέφει ο Χουάντσο, γιατί αυτή την στιγμή έχουμε και τον Μήτογλου και Χουάντσο, αλλά και τον Μαντζούκα στην θεση “4” που μας δίνει σημαντικές βοήθειες σε αρκετά παιχνίδια. Θεωρώ πως ο Χουάντσο θα μας βοηθήσει σημαντικά, καθώς είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης. Δεν έχει αγωνιστεί δύο μήνες, όμως πιστεύω θα μας βοηθήσει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!