Ο Μάνου Γκαρθία ανέβασε προπονητικούς ρυθμούς και ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας.

Προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε και το σημερινό (Τετάρτη 13/12) πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη, οι οποίοι συνέχισαν την προετοιμασία τους με δεδομένο πως θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ (17/12, 15:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Γκαρθία

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γιώργος Δεληζήσης δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση, ωστόσο τα ευχάριστα για τον Άκη Μάντζιο ήρθαν από τον Μάνου Γκαρθία, ο οποίος ανέβασε ρυθμό, ακολουθώντας μέρος του προγράμματος. Αντίθετα, οι Φράνκο Φεράρι, Ρόναλντ Ματαρίτα, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς και Μιχάλης Παναγίδης συνέχισαν τα δικά τους προγράμματα (ατομικό και θεραπεία).

Αύριο, Πέμπτη, οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο». Γκαρθία

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!