Ο Κάρλο Αντσελότι ξεκαθάρισε πως οι “παλιοί” του ρόστερ, είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο στα συμβόλαια τους.

Αν μη τι άλλο ο Κάρλο Αντσελότι ξέρει να σέβεται τους παλιούς και τους νέους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ιταλός τεχνικός των Μαδριλένων, γνωρίζει καλά πως οι “παλιοί” του ρόστερ, είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο στα συμβόλαια τους.

Ο ίδιος δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να ζητήσει την αποχώρηση κανενός, καθώς σέβεται και τιμάει τα όσα έχουν πετύχει με την φανέλα της Ρεάλ, βοηθώντας και τον ίδιο να ζει στιγμές δόξας στο Μπερναμπέου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με δηλώσεις του ο Κάρλο Αντσελότι αναφέρθηκε στους τρεις θρύλους της φετινής Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως… μόνο οι ίδιοι θα αποφασίσουν για το μέλλον του.

«Ο Μόντριτς, ο Κροος και ο Νάτσο θα αποφασίσουν το μέλλον τους όταν θέλουν», είπε ο Ιταλός τεχνικός των Μαδριλένων.

«Οι θρύλοι αυτού του συλλόγου αποφασίζουν τι θέλουν να κάνουν. Ο σύλλογος έχει τόσο μεγάλο σεβασμό για αυτούς τους παίκτες που έχουν κερδίσει το δικαίωμα να αποφασίζουν για το μέλλον τους», τόνισε ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!