Ανακοίνωσε η UEFA τις «σφυρίχτρες» για την τελευταία αγωνιστική σε Europa και Conference League.

Ο Γκιόργκι Καμπάκοφ θα είναι ο διαιτητής στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη (19:45) στη Λεωφόρο για το Europa League, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

Ο 37χρονος Βούλγαρος έχει οριστεί διαιτητής στο ελληνικό πρωτάθλημα αρκετές φορές, ενώ είχε διευθύνει το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1 στις 28 Φεβρουαρίου του 2021, για την 24η αγωνιστική της Super League.

Σε ότι αφορά στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις εφέτος, ο Καμπάκοφ έπαιξε στο 2-2 της Γαλατάσαραϊ με την Κοπεγχάγη για το Champions League και στο 3-2 της Τουλούζ επί της Λίβερπουλ για το Europa League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παράλληλα, την αναμέτρηση Άγιαξ-ΑΕΚ για το Europa League την Πέμπτη (22:00), θα διευθύνει ο 44χρονος Άγγλος, Γκρεγκ Πόουσον. Ο οποίος ήταν διαιτητής στις 7/12/2017 στον αγώνα με την Αούστρια Βιέννης στην Αυστρία (0-0), όταν οι «κιτρινόμαυροι» αρκούνταν -όπως και τώρα- στην ισοπαλία για την πρόκριση. Ο Πόουσον έχει βρεθεί πολλές φορές στο δρόμο ελληνικών ομάδων έχοντας διευθύνει και παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Φέτος «σφύριξε» στο Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ 2-0 και στο Καραμπάγκ-Λεβερκούζεν 0-1 για το Europa League. Ενώ ήταν επίσης σε εννιά ματς της Premier League, ανάμεσα στα οποία το Γουλβς-Μαν. Σίτι 2-1, Λίβερπουλ-Έβερτον 2-0 και Τσέλσι-Μπράιτον 3-2.

Ακόμη, έναν σχετικά άπειρο διαιτητή, τον Μάρτεν Κρογκ, όρισε η UEFA στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα που θα γίνει την Πέμπτη (22:00) κεκλεισμένων των θυρών για το Europa League.
Ο 35χρονος Δανός διαιτητής είχε διευθύνει στις 10/8/2023 το Χάιντουκ Σπλιτ-ΠΑΟΚ 0-0. Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Φέτος έπαιξε στο Γιουνγκ Μπόις-Μαντσεστερ Σίτι 1-3 για το Champions League και στο Λίβερπουλ-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 2-0 για το Europa League.

Τέλος, ο Γκιόργκι Κρουασβίλι ορίστηκε από την UEFA στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι την Πέμπτη (19:45) για την τελευταία αγωνιστική του Conference League. O 37χρονος Γεωργιανός διαιτητής είχε διευθύνει στις 10/10/2017 το Ελλάδα-Γιβραλτάρ 4-0 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Φέτος διηύθυνε το Σερβέτ-Σλάβια Πράγας 0-2 για το Europa League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!