Το πρωί της Τρίτης ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Κωστή Γόντικα ο οποίος οδεύει προς Λαύριο.

Το πρωί της Τρίτης ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Κωστή Γόντικα.

Η λύση της συνεργσίας του Κωστή Γόντικα από τον Κολοσσό είναι επίσημη πλέον, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε πως επήλθε συμφωνία κοινή συναινέσει για το «αντίο» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Κωστής Γόντικας θα υπογράψει στο Λαύριο, ενώ ο Κωστής Παπαδάκης αποχαιρετά το Λαύριο και θα υπογράψει στον Κολοσσό Ρόδου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία συμφωνία… ανταλλαγής ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Παπαδάκης θα επιστρέψει στον Κολοσσό Ρόδου, στον οποίο είχε αγωνιστεί για μια τριετία ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό. Κολοσσός

Στη σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Ρόδου αναφέρεται:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Κωστή Γόντικα. Ευχαριστούμε τον Κωστή για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!