Ο Αντώνης Φώτσης συνεχίζει να αποτελεί παράδειγμα αθλητή!

Ο Αντώνης Φώτσης συνεχίζει να αποτελεί παράδειγμα αθλητή ακόμα και σήμερα. Δεν έχει σημασία που έχει πατήσει τα 42 χρόνια. Συνεχίζει να ματώνει τη φανέλα κυριολεκτικά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τον παίκτη του Ηλυσιακού με ματωμένη φανέλα κατά τη διάρκεια αγώνα της ομάδας του στο πρωτάθλημα της National League 2.

Παρακάτω ακολουθεί η ανάρτηση του Ηλυσιακού: Αντώνης Φώτσης

«Η φράση “μάτωσε την φανέλα του” είναι σύνηθες να ακούγεται… στην πράξη όμως είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα…!! Στον Ηλυσιακό όμως όλα και όλοι είναι “αλλιώς”..!! Όταν η “σημαία” σου λέει “παίζουμε κανονικά δεν έγινε τίποτα…” μόνο συναισθήματα απέραντης ευτυχίας και ευγνωμοσύνης μπορείς να νιώσεις!! Μια εικόνα 1000 λέξεις!!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!