Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ τόνισε το πόσο σημαντική είναι η νίκη που πρέπει να πάρει ο Άγιαξ κόντρα στην ΑΕΚ προκειμένου να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ τόνισε το πόσο σημαντική είναι η νίκη που πρέπει να πάρει ο Άγιαξ κόντρα στην ΑΕΚ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εξάλλου, και οι δύο ομάδες το μόνο που κυνηγούν είναι η νίκη. ΑΕΚ και Άγιαξ κοντράρονται την Πέμπτη (14/12, 22:00), για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τις δύο ομάδες να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Ευρώπη, στο Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζον Φαν’τ Σχιπ:

«Με την ξεκούραση που θα έχουμε, ελπίζουμε να παρουσιαστούμε φρέσκοι και παραγωγικοί απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Άγιαξ πρέπει να αγωνίζεται στην Ευρώπη και θα είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι σε αυτό, Αλλά δεν είναι εύκολο παιχνίδι για εμάς, ούτε και για την ΑΕΚ. Η ισοπαλία τους φτάνει, οπότε εμείς πρέπει να νικήσουμε. Αλλά θα προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!