Ο Τσους Ματέο μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ρεάλ με τη Γκραν Κανάρια ρωτήθηκε για τα σενάρια που ακούγονται το τελευταίο διάστημα περί Χεζόνια και Ταβάρες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Γκραν Κανάρια με 97-71 για τη Liga Endesa με έναν εξαιρετικό Μάριο Χεζόνια που διανύει μια καταπληκτική περίοδο φόρμας. Ο Τσους Ματέο μετά το τέλος της αναμέτρησης ρωτήθηκε για τα σενάρια που ακούγονται το τελευταίο διάστημα περί του Κροάτη παίχτη και του Ταβάρες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δηλώσεις του Τσους Ματέο: 

«Δεν με νοιάζει τι λέγεται απ’ έξω. Οι άνθρωποι μου επικεντρώνονται σε αυτό που πρέπει να κάνουν, αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Το ότι οι άνθρωποι μιλούν για παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκπληκτικό, σημαίνει ότι έχουν μια καλή χρονιά και μια καλή σεζόν, ότι ο κόσμος θα ήθελε πολύ να έχει έναν Χεζόνια ή έναν Ταβάρες.

Ξέρουν, και είμαι σίγουρος, ότι τους αρέσει να βρίσκονται στη Ρεάλ Μαδρίτης, σίγουρα στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο, όπου περνούν καλά με τους συμπαίκτες τους, διασκεδάζουν και όπου φιλοδοξούν να κερδίσουν. Χρόνο με το χρόνο το κάνουν έτσι. Ελπίζω να συνεχίσουμε να μπορούμε να λέμε ότι φιλοδοξούμε να κερδίσουμε κάθε διοργάνωση, για αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να προσθέτουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!