Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα την Καρδίτσα και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δηλώσει παρών.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα τη Καρδίτσα εκτός έδρας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Basket League.

Οι Ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν με αρκετές απουσίες και μία από αυτές ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο διεθνής παίκτης αν και ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα θα μεταβεί σήμερα (11/12) μόνος του και θα δηλωθεί στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Πειραιά δεν υπολογίζει στην παρουσία του αρχηγού της Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος έχει αιμάτωμα στη δεξιά μηροβουβωνική χώρα, μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, την περασμένη Παρασκευήυ (8/12). Ολυμπιακός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Άλεκ Πίτερς, ο οποίος περιμένει τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.

Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι πως ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Οι Πετρούσεφ, Μήτρου-Λόνγκ και Μακίσικ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!