Για άλλη μια φορά ο Ζοζέ Μουρίνιο μας χάρισε ένα μοναδικό στιγμιότυπο στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Φιορεντίνα στο Ολίμπικο.

Ο αγώνας στη Ρώμη μεταξύ της Ρόμα και της Φιορεντίνα είναι στο 1-1 και οδεύει προς τις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Μουρίνιο αγωνίζεται με 9 παίχτες κόντρα στους «Βιόλα» και δίνει μάχη για να πάρει έστω και τον 1 βαθμό για να παραμείνει στην 4αδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έναν ευφάνταστο τρόπο σκαρφίστηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο για μεταφέρει οδηγίες στον Ρουί Πατρίσιο. Έδωσε ένα χαρτί με οδηγίες σε ένα ball boy που βρισκόταν κοντά στον πάγκο και τον έστειλε γρήγορα να πάει στον τερματοφύλακα των «Ρωμαίων» για να δει τις τελευταίες οδηγίες και μετά και την αποβολή του Λουκάκου στο 87′. Ποιος θα μπορούσε να το κάνει και να σκαρφιστεί αυτό εκτός από τον έναν και μοναδικό Special One;

Δείτε το βίντεο

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!