Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Στέφανο Πιόλι σε περίπτωση που απομακρυνθεί από τον πάγκο της Μίλαν.

Η Μίλαν δεν διανύει την καλύτερή της φάση και ήδη στις τάξεις του συλλόγου σκέφτονται να πραγματοποιήσουν ριζικές αλλαγές. Και κάπου εδώ κολλάει το όνομα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Η ήττα από την Αταλάντα με σκορ 3-2 έχει δημιουργήσει βαρύ κλίμα στους «ροσονέρι» που βρίσκονται στο -9 από την κορυφή της βαθμολογίας. Παράλληλα η Μίλαν είναι επτά βαθμούς μακριά από τη δεύτερη Γιουβέντους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το κλίμα είναι βαρύ για τον Στέφανο Πιόλι και όλα δείχνουν πως το ματς κόντρα στη Νιούκαστλ έχει την μορφή τελικού.

Μάλιστα, πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι σε περίπτωση που αποφασιστεί η απομάκρυνση του Πιόλι από την τεχνική ηγεσία φαβορί για να πάρει τη θέση του είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός αποτελεί ηγηετική φυσιογνωμία των «ροσονέρι» και ενώ προοριζόταν για σύμβουλος της διοίκησης, πλέον φαίνεται πως προορίζεται για διαφορετικό πόστο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!