O Κριστιάνο Ρονάλντο σε ανάρτηση στα social media ανέβασε ένα βίντεο με το γκολ του και σημείωσε πόσο «λατρεύει» το σκοράρισμα.

O Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από λίγα χρόνια επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήταν ο καλύτερος παίκτης των «Κόκκινων Διαβόλων». Ωστόσο, ο Έρικ Τεν Χαγκ στη δεύτερη χρονιά δεν υπολόγιζε στον Πορτογάλο και τελικά λύθηκε το συμβόλαιό του με την ομάδα. Έτσι, ο Ρονάλντο αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το Champions League και την Ευρώπη, υπογράφοντας στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο θρυλικός επιθετικός σκοράρει… δίχως έλεος στη Saudi Pro League και κατάφερε να βρει δίχτυα και στο πιο πρόσφατο παιχνίδια της Αλ Νασρ, φτάνοντας έτσι τα 740 γκολ στην καριέρα του με τους συλλόγους του. Φέτος έχει ήδη 25 τέρματα σε μόλις 27 παιχνίδια και δείχνει πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός για τον ίδιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απολαμβάνει κάθε γκολ που πετυχαίνει, και πανηγυρίζει φωνάζοντας «Siuuuuu», κάτι που έκανε και στον αγώνα απέναντι στην Αλ Ριάντ. Μετά τον αγώνα, ο Ρονάλντο προχώρησε σε ανάρτηση στα social media, στην οποία ανέβασε ένα βίντεο με το γκολ του και τον πανηγυρισμό του. Ακόμη, έγραψε χαρακτηριστικά: «Λατρεύω αυτό το συναίσθημα», δείχνοντας πως δε σκοπεύει σύντομα να σταματήσει ή να ρίξει την απόδοσή του.

Καθώς πλησιάζει τα 750 γκολ σε επίπεδο συλλόγου, ο Ρονάλντο είναι και κοντά στις 1.000 εμφανίσεις. Βέβαια, έχει συμπληρώσει αυτά τα νούμερα αν μετρήσουν και οι εμφανίσεις που έχει κάνει με την Εθνική Πορτογαλίας, καθώς έχει 128 γκολ σε 205 ματς με το εθνόσημο, ενώ περιμένει και το Euro 2024.

Ο Ρονάλντο και η Αλ Νασρ συνεχίζουν τη μάχη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ενώ ετοιμάζονται και για την Αλ Σαμπάμπ στο King Cup of Champions τη Δευτέρα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!