Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε όσον αφορά το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ και αποκάλυψε πότε υπολογίζει την επιστροφή του Νορβηγού.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είδε τη Μάντσεστερ Σίτι να επιστρέφει στις νίκες. Οι «πολίτες» είχαν φτάσει τα τέσσερα ματς χωρίς να έχουν πάρει «τρίποντο». Κάτι που δεν είχε ξανασυμβεί επί εποχής του Ισπανού τεχνικού.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης επικράτησαν εκτός έδρας με σκορ 2-1 της Λούτον και μάλιστα με ανατροπή. Ωστόσο, αυτό δεν ήρθε εύκολα, μιας και οι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα στο σύνολο του Καταλανού προπονητή που έφυγε από το γήπεδο με χαμόγελα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά το τέλος της αναμέτρησης ρωτήθηκε όσον αφορά το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό και έμεινε εκτός πλάνων για το παιχνίδι με τη Λούτον. Ο έμπειρος προπονητής μίλησε με ανοιχτά χαρτιά και υπογράμμισε πως ο Νορβηγός φορ αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στους αγωνιστικούς τέλη του Δεκέμβρη.

«Μετά το παιχνίδι με την Άστον Βίλα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εκείνον. Σχεδόν δεν μπορούσε να περπατήσει. Το πρήξιμο στο πόδι του ήταν σημαντικό και έτσι θέλαμε να τον ξεκουράσουμε. Μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με τη Λούτον μου είπε πόσο καλύτερα είναι και ότι δεν νιώθει πόνο. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά πότε θα επιστρέψει. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι για τουλάχιστον δύο με τρεις εβδομάδες θα μείνει εκτός των πλάνων μας. Μετά θα πρέπει να ξαναδούμε. Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό. Δεν είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημά του», τα λόγια του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!