Το ντοκιμαντέρ «Rudy Gobert n ° 27» θα προβληθεί πρώτη φορά απόψε και αποκαλύπτει τα παρασκήνια της ανάδυσης του Ρούντι Γκομπέρ.

Το ντοκιμαντέρ «Rudy Gobert n ° 27» που θα μεταδοθεί απόψε στο France 3, μας μεταφέρει στα παρασκήνια της ανάδυσης του 31χρονου Γάλλου, Ρούντι Γκομπέρ, από το Σεν-Κεντέν της Γαλλίας, στο κορυφαίο επίπεδο του ΝΒΑ με τη Μινεσότα.

Ενώ ο Ρούντι Γκομπέρ συνεχίζει τις υψηλού επιπέδου εμφανίσεις αυτή τη σεζόν με τους Γουλβς, οι οποίοι έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο NBA μετά από 21 αγώνες (17 νίκες, 4 ήττες), το France 3 μεταδίδει ένα ντοκιμαντέρ το απόγευμα της Δευτέρας το οποίο επαναλαμβάνει το ταξίδι του «Gobzilla» μεταξύ Γαλλίας και Ηνωμένων Πολιτειών.

Μια παραγωγή των Special Touch Studios και σκηνοθεσία του Τζόναθαν Μπενσιμόν, το «Rudy Gobert n ° 27» εστιάζει πρώτα στα νεαρά χρόνια του ανθρώπου που ήταν «ένας μάλλον αργοπορημένος παίκτης, που δεν ξεχώριζε καθόλου από το πλήθος», θυμάται ο συμπατριώτης του Έβαν. Ο Φουρνιέ (Νιού Γιόρκ Νικς), ο οποίος τον συνάντησε για πρώτη φορά σε ηλικία 13 ετών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πρέπει να βελτιώσει το αμυντικό του παιχνίδι» παρατήρησαν τότε οι προπονητές του, για έναν παίκτη που ψηφίστηκε ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς στο ΝΒΑ το 2018, το 2019 και το 2021. «Δεν ήμουν ο πιο ταλαντούχος. αλλά ήμουν παθιασμένος και αποφασισμένος», λέει ο Γκομπέρ, που μεγάλωσε με μια ανύπαντρη μητέρα, ενώ ο πατέρας του μπασκετμπολίστας έφυγε από το σπίτι όταν ήταν ακόμη μωρό. «Στο όνειρό του να γίνει ο καλύτερος, υπάρχει μια προφανής επιθυμία να αναλάβει αυτό που απέτυχε να κάνει ο πατέρας του», πιστεύει ο ατζέντης του Μπούνα Εντιαγέ, αναφερόμενος στα όνειρά του να αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Πέρα από τις μαρτυρίες της μητέρας του, της αδερφής του και του πρώτου προπονητή του στη Σολέ, το ντοκιμαντέρ μας μεταφέρει στο Σολτ Λέικ Σίτι των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου ο «The Stifle Tower» εξοικειώθηκε με το αμερικανικό παιχνίδι, σε σημείο να βοηθάει τους Γιούτα Τζαζ να προκριθούν στα playoffs για έξι συνεχόμενα χρόνια (μεταξύ 2017 και 2022). Στο παρασκήνιο της εξέλιξής του, τον βλέπουμε να συνεργάζεται με τον Φερνάντο Περέιρα, έναν Βραζιλιάνο προπονητή που ειδικεύεται στις νευροεπιστήμες, ο οποίος του έμαθε να βελτιώνει την ντρίμπλα και τον συντονισμό των κινήσεών του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το «Rudy Gobert n ° 27» κάνει αναφορά και στον Covid-19, όταν ο Γκομπέρ θέλησε να κάνει ένα αστείο αγγίζοντας τα μικρόφωνα στην αίθουσα τύπου των Τζαζ τον Μάρτιο του 2020, πριν μάθει την επόμενη μέρα ότι ήταν ο πρώτος παίκτης της λίγκας που βρέθηκε θετικός στον ιό. «Θεωρείται ως ο ασθενής μηδέν, αυτός που ανάγκασε το NBA και τον αθλητισμό στις ΗΠΑ να σταματήσουν», θυμάται ο Εντιαγέ, του οποίου ο πελάτης δέχθηκε απειλές για τη ζωή του εκείνη την εποχή και τέθηκε υπό την προστασία της αστυνομίας.

Συγκινημένος ο Γκομπέρ απέδειξε ότι ήξερε πώς να αντιμετωπίζει τη μοίρα. Το τελευταίο μέρος του ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τη μεταγραφή του στη Μινεσότα τον Ιούλιο του 2022, όπου ο ντόπιος του Σεν-Κεντέν έγινε ξανά κυρίαρχος παίκτης. Τονίζεται επίσης η φιλανθρωπική του δέσμευση μεταξύ Γαλλίας και Ηνωμένων Πολιτειών. «Απέχω πολύ από το να είμαι ο καλύτερος επικοινωνιακός στον κόσμο, αλλά είμαι ο εαυτός μου. Και κάνω πράγματα με την καρδιά μου», κατέληξε ο διεθνής Γάλλος σέντερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!