ΟΔημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τις κυβερνητικές αποφάσεις για το «λουκέτο» σε όλες τις αναμετρήσεις της Super League.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τις κυβερνητικές αποφάσεις για το «λουκέτο» σε όλες τις αναμετρήσεις της Super League με μια ανάρτηση στο Instagram.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ta παιχνίδια της Super League θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών όπως και των ομάδων Β’ των ΠΑΕ έως τις 12 Φεβρουαρίου 2024. H κυβέρνηση σε επικοινωνία με την UEFA θα έχει το δικαίωμα κατά περιστάσεις να ζητά τη διεξαγωγή ευρωπαϊκών αγώνων χωρίς κόσμο και μάλιστα το ματς του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα (14/12) θα γίνει χωρίς θεατές.

Αντίθετα, οι αγώνες στο μπάσκετ και στα υπόλοιπα αθλήματα θα διεξάγονται με κόσμο και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε μέσω Instagram την κυβερνητική απόφαση: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Μπράβο στην Κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό μας. Απόλυτα σωστή η απόφασή του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!