Ο Εργκίν Αταμάν επιβεβαίωσε πως ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στη Βιλερμπάν μετά από ένα μήνα απουσίας.

Ο Εργκίν Αταμάν επιβεβαίωσε πως ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στη Βιλερμπάν μετά από ένα μήνα απουσίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν:

«Μετά από διαβολοβδομάδα, πάντα το ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί είναι δύσκολο. Ξεκινήσαμε με αργό ρυθμό στο παιχνίδι, ήμασταν soft και ο ΠΑΟΚ βρήκε ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Όταν μπήκαν οι Σλούκας και Μπαλτσερόφσκι παίξαμε καλύτερα. Ο Καλαϊτζάκης έκανε καλή δουλειά στην άμυνα και στον αιφνιδιασμό, ενώ ο Ναν όπως πάντα έκανε το παιχνίδι του, ένα καλό επιθετικό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα αλλά χάσαμε λίγο την ισορροπία μας στην τελευταία περίοδο. Όμως χάρη στις αποφάσεις του Σλούκα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στο τέλος».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για την κατάσταση των Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Μάριους Γκριγκόνις και αν υπολογίζονται για το ματς με την Βιλερμπάν:

«Ελπίζω ότι θα είναι και οι δύο στη Λιόν. Ο Χουάντσο έχει επιστρέψει και πιστεύω θα είναι στο ματς της Euroleague. Ο Γκριγκόνις δεν πιστεύω να είχε κάτι το σοβαρό, χθες αντιμετώπισε ένα πρόβλημα αλλά υπάρχουν άλλες τέσσερις ημέρες έως το ματς για να επανέλθει. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, μέχρι να επιστρέψει και ο Παπαπέτρου στο ρόστερ. Θα δούμε. Επίσης ο Καλαϊτζάκης έπαιξε πολύ καλά και πιστεύω να πάρει κάποια λεπτά στο ματς της Euroleague βάσεις της σημερινής του απόδοσης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!