Η γαλλική κυβέρνηση θα απαγορεύσει στους οπαδούς της Σεβίλλης να ταξιδέψουν στην Λανς για την αυριανή αναμέτρηση του Champions League.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Ζεράλντ Νταρμανέν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να απαγορεύσει στους οπαδούς της Σεβίλλης να ταξιδέψουν στην Λανς για την αυριανή (19:45) αναμέτρηση του Champions League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο πλαίσιο των μέτρων που ελήφθησαν αυτό το Σαββατοκύριακο, για πολλούς αγώνες της Ligue 1, οι γαλλικές αρχές θα απαγορεύσουν το ταξίδι των οπαδών της ισπανικής ομάδας. Η απόφαση αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια για την ενίσχυση της ασφάλειας στα γήπεδα, που επιζητεί η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Αμελί Ουντέα Καστέρα, μετά τον θάνατο ενός οπαδού στην Ναντ, πριν από μια εβδομάδα.

Έκτοτε, η γαλλική κυβέρνηση έδειξε σταθερότητα, ανακοινώνοντας συστηματική απαγόρευση ταξιδιών για επισκέπτες οπαδούς κατά την διάρκεια αγώνων υψηλού κινδύνου. Champions League

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!