Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ επικρατεί αισιοδοξία ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Άγιαξ αλλά τα προβλήματα δεν λείπουν...

Η κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό αθλητισμό και η μη διεξαγωγή της Super League γι’ αυτή την αγωνιστική, έχει ωθήσει τις ομάδες να στρέψουν την προσοχή τους στους ευρωπαϊκούς αγώνες της Πέμπτης. ΑΕΚ

Μάλιστα, οι αγώνες αυτοί, για τις τρεις από τις τέσσερις ελληνικές ομάδες, θα καθορίσουν και τη συνέχειά τους στη διοργάνωση.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ επικρατεί αισιοδοξία ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Άγιαξ αλλά τα προβλήματα δεν λείπουν…

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε και στην πρόσφατη προπόνηση της ομάδας του μην δίνουν το παρών οι Σέρχιο Αραούχο και Γενς Γιόνσον. Αυτομάτως η συμμετοχή τους στον αγώνα θεωρείται αμφίβολη.

Ο αγώνας στο Άμστερνταμ έχει ρόλο «τελικού» για το ευρωπαϊκό μέλλον των «κιτρινόμαυρων», αφού σε περίπτωση ήττας θα τεθούν εκτός συνέχειας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!