Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης της Βίας σε Αθλητικούς Χώρους ο δράστης που τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό στην περιοχή του Ρέντη.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης της Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, ο οπαδός που τραυμάτισε σοβαρά με φωτοβολίδα 31χρονο αστυνομικό στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στην περιοχή του Ρέντη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πρόκειται για έναν 18χρονο, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο 18χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πειραιά σήμερα ή τη Δευτέρα (11/12). ρέντη

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι;