Ο γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Ντ’Αντζελο Ράσελ, μίλησε για το πού σκοπεύει να χαλάσει το έπαθλο των 500.000 δολαρίων του In-Tournament.

Ο γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Ντ’Αντζελο Ράσελ, μίλησε για τον τελικό του Play-In Season Tournament και για το πού σκοπεύει να χαλάσει το έπαθλο των 500.000 δολαρίων, στην περίπτωση που κατακτήσει το τρόπαιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η εξέλιξη του παιχνιδιού έχει οδηγήσει στο να υπάρχουν πολλά χρήματα ως τρόπαιο. Οπότε, θα έχουμε την ευκαιρία να πληρώσουμε έτσι τις διακοπές μας το καλοκαίρι αλλά και κατά τη διάρκεια του All-Star break. Βέβαια, με τόσα χρήματα θα μπορούσαμε να καλύψουμε τις καλοκαιρινές διακοπές των δύο επόμενων χρόνων», ανέφερε ο Ράσελ και κατέληξε: 

«Παλιότερα, οι πληρωμές ήταν πολύ διαφορετικές. Οπότε το να έχεις την ευκαιρία να βγάλεις επιπλέον κάποια χρήματα, νομίζω πως θα ανεβάσει στα σίγουρα το επίπεδο του παιχνιδιού».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!