Ο Πιρς Μόργαν με μια ανάρτηση στο Χ πέταξε τα «πυρά» του κατά του Τεν Χαγκ.

To κλίμα στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «μυρίζει» μπαρούτι μετά και την ήττα από την Μπόρνμουθ με 3-0 στο Όλντ Τράφορντ καθώς αυτό έρχεται να προστεθεί στις μέτριες εμφανίσεις, τον κίνδυνο να μείνει εκτός Ευρώπης αν δε κερδίσει τη Μπάγερν και το ολικό ξεσκαρτάρισμα που πρόκειται να γίνει τον Ιανουάριο. πιρς μόργκαν

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πιρς Μόργκαν, ο οποίος πριν από ένα χρόνο είχε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την κατάστασή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ αντέδρασε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο Έρικ Τεν Χαγκ απομάκρυνε τον καλύτερο επιθετικό στην ιστορία (Κριστιάνο Ρονάλντο) και τον αντικατέστησε με αυτό το αγόρι (Ράσμους Χόιλουντ), που έχει 0 γκολ σε 12 αγώνες στην Premier League», ήταν το σχόλιο του.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος αντέδρασε με χιούμορ και στο βραβείο του καλύτερου προπονητή του μήνα, που έλαβε ο Τεν Χαχ για τις τρεις νίκες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς να δεχτεί γκολ, τον Νοέμβριο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!