Ο Βαγγέλης Παυλίδης συνεχίζει να σκοράρει με συνέπεια, καθώς σημείωσε δύο γκολ στο 4-1 της Άλκμααρ επί της Αλμέρε.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης συνεχίζει να σκοράρει με συνέπεια, καθώς σημείωσε δύο γκολ στο 4-1 της Άλκμααρ επί της Αλμέρε. Απόψε στο AFAS Stadion, ο στράικερ της εθνικής Ελλάδας άνοιξε (7΄) και… έκλεισε (90+2΄) το σκορ, φτάνοντας 18 γκολ σε 15 αγώνες.

Έτσι, έπιασε τον Μεξικανό Σαντιάγκο Χιμένες της Φέγενορντ στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ισοφάριση στο 55΄ με τον Γάλλο Μπα Σο, όμως στη συνέχεια η ΑΖ67 με τον Ντε Βιτ στο 66΄ και τον Βολφ στο 80΄ πήρε τους τρεις βαθμούς και παραμένει «αγκαλιά» με την Τβέντε στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της Eredivisie:

Αϊντχόφεν-Χέρενφεν 2-0

Φέγενορντ-Φόλενταμ 3-1

Τβέντε-Εξέλσιορ 4-2 Παυλίδης

Αγιαξ-Σπάρτα Ρότερνταμ 2-1

Τσβόλε-Ναϊμέγκεν 1-3

Αλκμάαρ-Αλμέρε 4-1

Γκόου Αχέντ Ινγκλς-Ουτρέχτη 10/12

Φορτούνα Σιτάρντ-Βααλβάικ 10/12

Φίτεσε-Χέρακλες 10/12

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!