Η καριέρα του Πολ Πογκμπά, απέκτησε στοιχεία «τραγωδίας» μέσα στο 2023 και η Γιουβέντους τηρεί στάση αναμονής μαζί του.

Η καριέρα του Πολ Πογκμπά, απέκτησε στοιχεία «τραγωδίας» μέσα στο 2023, καθώς εκτός από τους συχνούς τραυματισμούς, ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας, μετά από σχετικό έλεγχο στον αγώνα με την Ουντινέζε.

Και πλέον, ο έμπειρος άσος της Γιουβέντους κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης για τέσσερα χρόνια, καθώς αυτή είναι η ποινή που εισηγήθηκε η ιταλική εισαγγελία κατά του ντόπινγκ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ερωτηθείς για το μέλλον του 31χρονου μέσου, ο Κριστιάνο Τζιουντόλι, αθλητικός διευθυντής της «γηραιάς κυρίας», δεν θέλησε να αναφερθεί λεπτομερώς σ’ αυτό το ομολογουμένως «λεπτό» ζήτημα:

«Περιμένουμε την τελική κρίση, πριν πάρουμε κάποια απόφαση. Θέλουμε να το συζητήσουμε και με το περιβάλλον του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!