Το μαχητικό πνεύμα της Λίβερπουλ και η φιλοσοφία σύμφωνα με την οποία «δεν τα παρατάμε ποτέ», ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν την Λίβερπουλ σε ακόμη μία νίκη με ανατροπή όπως δήλωσε ο Άλισον.

Το μαχητικό πνεύμα της Λίβερπουλ και η φιλοσοφία σύμφωνα με την οποία «δεν τα παρατάμε ποτέ», ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν την Λίβερπουλ σε ακόμη μία νίκη με ανατροπή μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, σύμφωνα με τον τερματοφύλακα των «κόκκινων», Άλισον.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πέτυχε το 200ο του γκολ για την Λίβερπουλ, ισοφαρίζοντας το τέρμα του Ζαν Φιλίπ Ματέτα, πριν ο Χάρβεϊ Έλιοτ σημειώσει το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις του εκτός έδρας αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας.

Η Λίβερπουλ, που βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης με 37 βαθμούς σε 16 αγώνες, έχει… συνηθίσει τους φιλάθλους της, να σκοράρει στα τελευταία λεπτά, όπως συνέβη στην ισοπαλία (1-1) με την πρωταθλήτρια, Μάντσεστερ Σίτι και στην νίκη με 4-3 επί της Φούλαμ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Σχεδιάζουμε πριν από τους αγώνες και για αυτό. Δηλαδή να ξεκινήσουμε καλά, να παραμείνουμε καλά και να τελειώσουμε καλά», σχολίασε με νόημα ο Άλισον και πρόσθεσε:

«Αλλά αυτό είναι ποδόσφαιρο, είναι ένα απρόβλεπτο παιχνίδι και μερικές φορές όλα αυτά που κάνεις δεν λειτουργούν για πολλούς λόγους και δεν έχεις χρόνο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού να ανακαλύψεις τι πάει στραβά. Πρέπει να αλλάξεις γρήγορα το μυαλό σου και μερικές φορές είναι και το πάθος. Το είχαμε στο τέλος του παιχνιδιού, στα τελευταία 20 λεπτά, πολύ πάθος από τους παίκτες μας, πολλή ένταση και δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Και ανταμειφθήκαμε με δύο γκολ».

Και οι προκλήσεις για την Λίβερπουλ θα συνεχισθούν μέσα στον Δεκέμβριο, με τα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος να φέρνουν στον δρόμο της, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ.

«Γνωρίζουμε ότι έχουμε μεγάλες προκλήσεις τώρα τον Δεκέμβριο, μεγάλους αντιπάλους. Αλλά στην Premier League, όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, έχουν την ίδια αξία. Αυτό που έχει σημασία είναι το πάθος που βάζεις στους αγώνες. Και η επόμενη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας είναι η πιο σημαντική, οπότε πηγαίνουμε γι’αυτό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!