Τη μοναξιά της κορυφής της Α1 βόλεϊ ανδρών απολαμβάνει από το βράδυ του Σαββάτου (9/12) ο Παναθηναϊκός.

Τη μοναξιά της κορυφής της Α1 βόλεϊ ανδρών απολαμβάνει από το βράδυ του Σαββάτου (9/12) ο Παναθηναϊκός μετά το άνετο 3-0 επί του Φοίνικα Σύρου στο πιο σημαντικό ματς της 7ης αγωνιστικής, η οποία θα ολοκληρωθεί σε… τρεις δόσεις.

Στη… σκιά του σοβαρού τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού, στη διάρκεια των επεισοδίων που έλαβαν χώρα μεσοβδόμαδα έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη, άνοιξε σήμερα η «αυλαία» της 7ης ημέρας της Volley League, με τους «πράσινους» να περνούν ένα ήσυχο βράδυ απέναντι στον Φοίνικα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το «τριφύλλι» με το άνετο 3-0 διατήρησε το αήττητο και σε συνδυασμό με το ρεπό του Ολυμπιακού ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου και θα παραμείνει ασχέτως με τα υπόλοιπα αποτελέσματα του διημέρου που ακολουθεί.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής και η βαθμολογία:

Παναθηναϊκός – Φοίνικας Σύρου 3-0 (25-14, 25-19, 25-21)

ΠΑΟΚ – ΑΟΠ Κηφισιάς 10/12

Μίλωνας – Καλαμάτα 80 10/12

Πήγασος Πολίχνης – Άθλος Ορ. 11/12

Ρεπό: Ολυμπιακός

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!