Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποθέωσε τον φόργουορντ/σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς, Άντονι Ντέιβις, για τις ικανότητές του στο παρκέ.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποθέωσε τον φόργουορντ/σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς, Άντονι Ντέιβις, για τις ικανότητές του στο παρκέ.

«Δεν νομίζω πως υπάρχει κανένας άλλος παίκτης στη λίγκα που να μπορεί να μαρκάρει από τη θέση ένα μέχρι τη θέση πέντε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

»Το κάνει για πολύ καιρό και νομίζω πως όλοι το θεωρούμε δεδομένο. Σίγουρα θα πρέπει να τον αναφέρουμε όταν μιλάμε για τον κορυφαίο αμυντικό της σεζόν», ανέφερε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μιλώντας και την ιστοσελίδα “Spectrum Sportsnet” και τον Μάικ Τρούντελ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άντονι Ντέιβις τελείωσε το ματς κόντρα στην παλιά του ομάδα για το play-in tournament έχοντας 16 πόντους, 15 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!