Περίπου τρεις μήνες εκτός γηπέδων θα μείνει ο Ανσού Φάτι, ο οποίος τραυματίσθηκε στις 25 Νοεμβρίου, στον αγώνα με την Νότιγχαμ Φόρεστ (3-2), όπως αποκάλυψε ο προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

Περίπου τρεις μήνες εκτός γηπέδων θα μείνει ο Ανσού Φάτι, ο οποίος τραυματίσθηκε στις 25 Νοεμβρίου, στον αγώνα με την Νότιγχαμ Φόρεστ (3-2), όπως αποκάλυψε ο προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι για τον νεαρό Ισπανό:

«Θα χρειασθεί τρεις μήνες από τον τραυματισμό του. Είναι άσχημα νέα για εμάς γιατί έπαιζε καλύτερα, κατανοώντας την ιδέα για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Λυπάμαι για αυτόν και για την ομάδα, ειδικά από την στιγμή που δεν παίζουν ο Ουελμπέκ και ο Ενσίσο».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μέχρι τον τραυματισμό του, ο Φάτι πέτυχε τέσσερα γκολ και μοίρασε μια ασίστ σε 17 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στο Europa League, ενώ αυτός ο τραυματισμός, προέκυψε σχεδόν τρία χρόνια μετά την ρήξη μηνίσκου που υπέστη όταν αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα και τον κράτησε εκτός δράσης για 10 μήνες (Νοέμβριος 2020-Σεπτέμβριος 2021).

Υπενθυμίζεται, ότι την ερχόμενη Πέμπτη (14/12) η Μπράϊτον αντιμετωπίζει την Μαρσέιγ με «έπαθλο» την πρώτη θέση στον όμιλο, ενώ στον άλλο «τελικό» της βραδυάς, η ΑΕΚ θα παίξει στο Αμστερνταμ με τον Αγιαξ για δύο αποτελέσματα, προκειμένου να καταλάβει την 3η θέση και να συνεχίσει την παρουσία της στην Ευρώπη, μέσω του Conference League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!