Μετά την χειμερινή διακοπή της LaLiga αναμένεται η επιστροφή των Βινίσιους και Εντουάρντο Καμαβινγκά σύμφωνα με τον Κάρλο Αντσελότι.

Μετά την χειμερινή διακοπή της LaLiga αναμένεται η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, των τραυματιών Βινίσιους και Εντουάρντο Καμαβινγκά, όπως έκανε γνωστό, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι.

«Ο Βινίσιους και ο Καραβινγκά θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2024, αλλά νομίζω ότι θα είναι έτοιμοι να προπονηθούν μαζί μας μέχρι το τέλος της διακοπής», είπε ο Ιταλός προπονητής των Μαδριλένων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αντσελότι συνέχισε και αναφερόμενος στον τραυματισμό του Τζουντ Μπέλιγχαμ, τόνισε:

«Ο ώμος του είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να φροντίσει, κάνοντας συγκεκριμένη δουλειά. Δεν είναι αρκετά μεγάλο πρόβλημα, επομένως μπορεί να παίξει και πιστεύουμε ότι θα βελτιώνεται καθημερινά. Ο ώμος είναι μια πολύ ιδιαίτερη άρθρωση και υπάρχει πιθανότητα να ξεσπάσει με συνεχή προβλήματα. Και ίσως χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση, αλλά προς το παρόν μπορούμε να το αποκλείσουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!