Ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν Ατσράφ Χακίμι κλήθηκε σήμερα το πρωί για εξέταση κατ' αντιπαράσταση με τη 24χρονη νεαρή που τον κατηγορεί για βιασμό.

Ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν Ατσράφ Χακίμι κλήθηκε σήμερα το πρωί για εξέταση κατ’ αντιπαράσταση με τη 24χρονη νεαρή που τον κατηγορεί για βιασμό, λόγος για τον οποίο έχασε την προπόνηση των Παριζιάνων, όπως εξηγούν RMC Sport και L’Équipe.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 25χρονος διεθνής Μαροκινός κατηγορήθηκε για βιασμό στις 3 Μαρτίου. Η καταγγέλλουσα τον κατηγορεί ότι τη φίλησε με τη βία στο στόμα και το στήθος, προσθέτοντας ότι υπέστη διείσδυση παρά τη θέλησή της. Η υπεράσπιση του δεξιού μπακ, που αρνείται τα γεγονότα, ζήτησε αυτή την αντιπαράσταση από την έναρξη της έρευνας, στηριζόμενη στη θέση της «απόπειρας εκβιασμού» σε βάρος του ενδιαφερόμενου.

Από την πλευρά του παριζιάνικου συλλόγου, αναφέρθηκε ότι ο Ατσράφ Χακίμι είχε εξουσιοδοτηθεί να χάσει την προπόνηση για «προσωπικούς λόγους». Σε συνέντευξη Τύπου, ο Λουίς Ενρίκε ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης, που βρίσκεται υπό δικαστική επίβλεψη για εννέα μήνες, είναι διαθέσιμος για τον αυριανό (9/12) αγώνα με την Ναντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!