Ο Κώστας Τσαρτσαρής παραχώρησε Συνέντευξης εφ' όλης της ύλης στο ΕΟΚ Web Radio και μίλησε για το Προ-Ολυμπιακό και τον κόουτς Σπανούλη.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής παραχώρησε Συνέντευξης εφ’ όλης της ύλης στο ΕΟΚ Web Radio.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για την ανάληψη του Προολυμπιακού Τουρνουά από την Ελλάδα, αλλά και για τον προπονητή της Εθνικής, Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τσαρτσαρής:

Για την φιλοξενία Προολυμπιακού Τουρνουά από την Ελλάδα

«Καταρχάς, είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο τουρνουά. Λίγες ημέρες, εξαιρετικές ομάδες, αλλά και άγνωστες ομάδες, από διαφορετικές μπασκετικές σχολές. Δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς ή να προετοιμάσεις το επόμενο παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να γίνει από πριν η δουλειά. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι τον εαυτό μας. Καταρχάς, ποιοι παίκτες θα έρθουν, ποιο θα είναι το ρόστερ και, από ‘κει και πέρα, να καταρτιστεί ένα σχέδιο απ’ το προπονητικό team και τον Βασίλη Σπανούλη σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσουμε τις ομάδες».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Βασίλη Σπανούλη:

«Ο Βασίλης έχει το μπάσκετ μες στο αίμα του. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια. Δεν τον έχω ακούσει να μιλάει για τίποτα άλλο πέρα από το μπάσκετ. Είναι ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει πάρα πολύ καλά το άθλημα, έχει διάθεση, έχει φιλοδοξίες και θέλει να πετύχει και σ’ αυτό. Αυτό το προσόν του Βασίλη είναι που τον έφερε τόσο ψηλά, ότι ήταν πάρα πολύ φιλόδοξος και ήθελε πραγματικά να “τρυπήσει” το ταβάνι του. Και αυτό θα κάνει και σαν προπονητής».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!