Ο Τόμας Τούχελ αναρωτήθηκε αν το γεγονός πως δεν έχει αγώνα η ομάδα του είναι ευλογία ή κατάρα.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Τόμας Τούχελ χρησιμοποίησε ένα αιφνιδιαστικό ελεύθερο διάστημα από αγώνες αυτή την εβδομάδα, για να βελτιώσει την επιθετικότητα και την ένταση της ομάδας του ενόψει του αυριανού (9/12) παιχνιδιού της Bundesliga με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπως ανέφερε σήμερα (8/11).

Ο αγώνας πρωταθλήματος της Μπάγερν με την Ουνιόν Βερολίνου την περασμένη εβδομάδα αναβλήθηκε μετά από σφοδρή χιονόπτωση σε όλη τη Βαυαρία και πλέον έχει προγραμματιστεί εκ νέου για τις 24 Ιανουαρίου.

Έχοντας αποκλειστεί από το Κύπελλο Γερμανίας, δεν ήταν επίσης στη δράση κατά τη διάρκεια της φάσης των «16» αυτής της εβδομάδας.

«Δεν ξέρω αν αυτή η εβδομάδα χωρίς αγώνα είναι ευλογία ή κατάρα», είπε ο Τούχελ σε συνέντευξη Τύπου. «Να έχεις ξαφνικά τόσο πολύ χρόνο σε μια φάση που είσαι στα όριά σου. Ξαφνικά έχεις προπόνηση μιας εβδομάδας», είπε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι Βαυαροί, που έχουν ήδη προκριθεί στη φάση των νοκ άουτ του Champions League, βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Bundesliga, με 32 βαθμούς με ένα παιχνίδι λιγότερο. Ενώ η πρωτοπόρος Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκεται στους 35.

«Αυτό που θέλαμε να κάνουμε κόντρα στην Ουνιόν ήταν να αυξήσουμε το επίπεδο έντασης στο παιχνίδι μας και την επιθετικότητά μας. Τώρα το θέμα είναι να διατηρήσουμε αυτή την ένταση στα ύψη.

Δεν αξίζει να φιλοσοφήσουμε για το αν αυτή η εβδομάδα χωρίς αγώνα ήταν καλή ή κακή. Προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε την εβδομάδα για να προπονηθούμε σχετικά με την επιθετικότητα και την έντασή μας. Πρέπει να το φέρουμε στο γήπεδο», είπε.

Ο Τούχελ θα έχει πίσω στην ομάδα τον χαφ Τζαμάλ Μουσιάλα, αφού ο Γερμανός διεθνής ανάρρωσε από τον τραυματισμό του.

«Ο Μουσιάλα συμπεριλήφθηκε στην ομάδα», είπε ο Τούχελ. «Σίγουρα δεν θα παίξει πάνω από 90 λεπτά, αλλά θα αποφασίσουμε αν θα ξεκινήσει ή θα τελειώσει το παιχνίδι για εμάς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!