Ο Ερικ Τεν Χαγκ αποκάλυψε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα πραγματοποιήσει μεταγραφές την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-1 της Τσέλσι, χάρη σε δύο τέρματα του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ και πλησίασαν στην πρώτη τετράδα του αγγλικού πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ιστορικής ομάδας, Ερικ Τεν Χαγκ φαίνεται να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των… αποδυτηρίων, παρά τα περί του αντιθέτου, σχετικά δημοσιεύματα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και αναφερόμενος στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο, ο Τεν Χαγκ, τόνισε ότι δεν προτίθεται να προχωρήσει σε εντυπωσιακές κινήσεις:

«Δεν νομίζω ότι θ’ αποκτήσουμε παίκτες. Κι εάν συμβεί αυτό, η προσέγγιση της Γιουνάιτεντ πρέπει να είναι μόνο για την βελτίωση της ομάδας. Αυτό που περιμένουμε από κάθε παίκτη είναι να δίνει τον καλύτερο εαυτό του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!